ICT inventarisatie, inzicht in uw ICT

Een ICT inventarisatie gaat een stap verder dan een Quickscan. Voordat u klant bij IT Worxx wordt brengen wij uw hele netwerk in kaart. Wij maken een ICT inventarisatie om inzicht te krijgen in de apparatuur, licenties en programma’s waarmee u werkt. Hiermee bepalen we welke zaken we eventueel kunnen meenemen naar de nieuwe ICT omgeving en welke onderdelen we moeten aanpassen.

Op basis van de inventarisatie maken wij  een rapport klaar. Samen met u bespreken we dit rapport en zullen wij u adviseren over hoe wij het beheer van uw automatisering kunnen aanpakken. Door een ICT inventarisatie te doen wordt de situatie vooraf duidelijk en worden problemen achteraf voorkomen.
Als  u enthousiast wordt  van onze plannen en aanpak dan wordt er een netwerkhandboek opgesteld. In het handboek staan alle gegevens die nodig zijn voor de overname van het beheer van uw automatisering. Denk daarbij aan wachtwoorden, ip-adressen en servernamen. Daarna wordt alles gereed gemaakt voor de daadwerkelijke overname van uw ICT.

Meer weten over ICT beheer van IT Worxx, klik hier.