IT als dienst wel zo makkelijk en voordelig. Een groot verschil met traditionele IT, waarbij  een bedrijf zelf het beheer en servers in huis heeft, is dat als IT een dienst is er geen bestelprocessen zijn. Wij als betrokken IT dienstverlener staan voor u klaar en zorgen ervoor dat het goed komt, want IT als dienst is direct beschikbaar en altijd centraal benaderbaar. Het groeit makkelijk mee met uw organisatie. Stel dat u minder capaciteit nodig heeft, dan kunt u naar behoefte minder afnemen. Daardoor worden uw maandelijkse kosten minder.

U hoeft geen grote investeringen meer te doen. IT kosten worden operationele kosten. Uw voordeel is dat u, doordat u geen eigenaar bent van de middelen, geen kapitaalinvestering hoeft te doen en tevens geen beheer hoeft te doen van complexe IT infrastructuren.

ICT beheer via IT Worxx

Met ICT beheer via IT Worxx profiteert u van de voordelen van IT als dienst. U heeft lagere beheerskosten, want IT Worxx kan de kosten voor de infrastructuur en het beheer van de infrastructuur en de applicaties over alle abonnees spreiden. Wij nemen alles uit handen, zodat u zich als ondernemer kunt focussen op waar u goed in bent: uw eigen core business. Bij IT Worxx zit alles in de dienst inbegrepen: back-up, licenties, ICT onderhoud, ICT beheer, ICT support enz.

Het einde van alle IT zorgen voor een vast bedrag per maand
Systeembeheer, netwerkmonitoring, netwerkbeheer, werkplekbeheer of IT helpdesk ondersteuning? Uw ICT is onze zorg! Voor een vast bedrag per maand maken wij een einde aan al uw IT zorgen. Wij hebben verschillende modules en beheermogelijkheden.

Beheermogelijkheden: Module A, B, C, D, E.

A: Adhoc beheer
Een ICT specialist van IT Worxx helpt u voor een afgesproken uurtarief bij calamiteiten, onderhoud, support of implementatie.
B: Netwerk monitoring
IT Worxx monitort uw IT continu. Zo zijn we er bij eventuele problemen snel bij. De problemen zijn opgelost voordat u er iets van heeft gemerkt. IT Worxx zorgt voor een stabielere netwerkomgeving zonder onnodige downtime.
C: Onsite Systeembeheer
Een afgesproken aantal uren per jaar komt er een IT professional van IT Worxx bij u op locatie voor onsite systeembeheer.
D: Server beheer
Bij deze module heeft u alle eventuele verstoringen en ondersteuning afgekocht op de server(s). IT Worxx zorgt er hierbij zowel remote als ook onsite voor dat er een IT professional aan de slag gaat bij server calamiteiten.
E: Werkplek beheer
Voor een vast bedrag per maand koopt u alle eventuele verstoringen op uw werkplekken en de telefonische of remote ondersteuning van uw medewerkers af. Ongeacht de tijdsbesteding betaalt u nooit meer dan het vaste afgesproken tarief per werkplek.
Resumerend ziet de modulaire opbouw er zo uit
Modules  Adhoc beheer Monitoring Systeem beheer Afkoop Server verstoringen Afkoop Werkplek verstoringen
A
A+B
A+B+C
A+B+C+D
A+B+C+D+E

Uw voordelen zijn:

  • een vast bedrag per maand, geen verrassingen
  • uw volledige IT in professionele handen
  • constante controle om problemen voor te zijn
  • altijd een IT professional bij de hand
  • gereduceerde uurtarieven, geen voorrijkosten

Wilt u meer weten over onze ICT beheerdiensten en onze modulaire opbouw?
Neem vrijblijvend contact met ons op, wij laten graag zien hoe we dat doen.