Welkom bij IT Worxx

Wij zijn een full service leverancier van ICT-oplossingen en leveren diensten op het gebied van telecom & dataverbindingen, ICT onderhoud & ICT beheer, cloud computing, hosting en databeheer.
Wij zijn altijd op zoek naar hoogwaardige telecom- en ICT oplossingen. Dit doen we samen met onze klanten op basis van hun wensen. In begrijpelijke taal bespreken we samen welke mogelijkheden er zijn en voeren deze grondig uit. Hierbij beperken we de overlast zo veel mogelijk.

Met passie voor ICT en Telecom en met veel kennis en ervaring zetten onzemedewerkers zich in om uw ICT vraagstuk of telecom vraag op te lossen. Wij zorgen dat het goed komt. Of het nu gaat om een klant met een klein bedrijf en een ‘kleine’ vraag, of om een groot bedrijf die haar hele ICT infrastructuur wil omgooien. Wij kennen onze klanten en onze klanten kennen ons.

Certificeringen

Bij IT Worxx stellen we de kwaliteit van onze dienstverlening en de beveiliging van vitale informatie altijd voorop. Dit komt onder meer tot uiting in het feit dat onze organisatie ISO 27001 gecertificeerd is. Bij IT Worxx staat kwaliteit, (data)integriteit, beschikbaarheid en vertrouwelijkheid altijd centraal. Vanzelfsprekend.

ISO 27001 is de internationale standaard voor informatiebeveiliging management, gericht op het continu managen, beheren en verbeteren van informatiebeveiliging risico’s. Denit heeft de ISO 27001 norm geïmplementeerd voor haar datacenter-, dedicated-, cloud services en haar managed hosting diensten. Alle daarbij toegepaste en ondersteunende informatiesystemen en processen zijn uitgebreid geanalyseerd en getoetst op veiligheid, volledigheid en controleerbaarheid. Het ISO 27001 certificaat hebben we in 2016 behaald.