Mobiele telefonie, wat past bij u?

Maakt u veel gebruik van mobiel internet en vindt u snelheid belangrijk? Wilt u mobiel werken met een Tablet en overal uw zakelijke e-mail kunnen ontvangen en versturen? Of bent u slechts af en toe onderweg online?

Wat uw wensen ook zijn, IT Worxx geeft u advies op maat. Wij kennen de markt in de regio en weten wat de sterke en zwakke punten zijn van de verschillende providers. Passend bij de communicatiebehoeften van u en uw organisatie zoeken wij naar de beste telecom oplossing.

Mobiele telefonie met goede service

Bij IT Worxx zijn we er voor u. Met onze jarenlange ervaring en persoonlijke aanpak staan we voor u klaar. De korte lijnen zorgen ervoor dat wij snel uw producten kunnen leveren. Omdat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, werken wij nauw samen met onderstaande mobiele providers:

  • YES Telecom
  • KPN
  • Vodafone
  • Telfort

Op zoek naar een telefoon passend bij uw wensen? U kunt ook bij ons terecht voor alle soorten mobiele telefoons. Van eenvoudige Nokia’s tot de smartphones van Apple en Samsung met onbegrensde mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat uw telefoon optimaal functioneert als u ons pand verlaat.

Meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van mobiele telefonie? Kom bij ons langs of neem contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak. We zoeken graag met u naar een oplossing die bij u past.