Ronald; Vaak is het mogelijk om te besparen op mobiele telefonie. Door uw huidige abonnementen en bijbehorende kosten in kaart te brengen kunnen we zo zien waar u kunt besparen. Maar ook voor bestaande relaties houden wij de markt in de gaten en zoeken we naar de meest scherpe tarieven en het best passende mobiele netwerk. Op maat gesneden telefoon advies, voor iedere medewerker binnen de organisatie.

Telefonie advies

Wilt u graag meer duidelijkheid over uw telefonie? Of vraagt u zich af of uw telecom wel goed is geregeld?
In een kort gesprek kunnen onze telecom experts een inventarisatie maken van uw wensen en behoeften. Samen gaan we op zoek naar de best passende oplossing voor uw situatie, aansluitend bij de mogelijkheden van dit moment.

Vaste telefonie veranderd

De mogelijkheden op gebied van vaste telefonie nemen toe. U wilt goed bereikbaar blijven, nu maar ook in de toekomst. Heeft u zichzelf het volgende wel eens afgevraagd?

  • Werkt mijn telefooncentrale eigenlijk nog wel goed?
  • Kan ik voordeliger bellen, terwijl ik niet inlever aan kwaliteit?
  • Wil en kan ik overstappen naar VoIP?
  • Waar betaal ik nu allemaal voor?

Heeft u deze of vergelijkbare vragen over uw vaste telefonie? Neem dan eens contact met ons op, wij geven u graag de antwoorden. Lees meer over vaste telefonie.

Mobiele telefonie in beweging

Mobiele telefonie is constant in beweging. Daarom blijft het interessant om te kijken of u nog goed zit qua kosten en type abonnement. Overstappen als uw contracten zijn afgelopen of uw mobiele abonnement per direct  aanpassen. Wij gaan graag met u om tafel om te kijken naar de mogelijkheden van dit moment en in de toekomst. Hierbij bespreken we graag hoe tevreden u bent over uw huidige netwerk, telefoon en aanbieder en wat uw wensen zijn. Samen zoeken we naar de beste oplossing voor uw situatie.

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze mobiele telefonie experts.