Voor zowel traditionele ISDN telefoonlijnen als voor Voip telefonie bent u bij ons aan het juiste adres. Vooral de inrichting van VoiP verzorgen wij steeds vaker. Voip staat voor Voice Over IP, dus spraak over internet. Met Voip kunt u blijven bellen en gebeld worden zoals u gewend bent, maar het scheelt in kosten en uw capaciteit is makkelijk uit te breiden.

Vaste telefonie zoals dat bij u past

Of het nu gaat om een telefooncentrale met thuiswerkplek of om een callcenter oplossing, wij leveren hoogwaardige kwaliteit en vooral de oplossing die bij u past!

IT Worxx heeft zichzelf tot doel gesteld de bereikbaarheid van onze klanten te optimaliseren door hoogwaardige telecommunicatie oplossingen in te zetten. Hierbij vormen de infrastructuur van uw bedrijf en uw wensen op het gebied van telefonie de uitgangspunten.

Zakelijke telecommunicatie oplossingen

Voor uw traditionele ISDN lijnen of voor VoiP telefonie bent u bij ons aan het juiste adres. Voor het koppelen van vestigingen, VoIP integratie en service op afstand levert IT Worxx efficiënte oplossingen. Informeer naar de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op.

Telecom partners

Wij kunnen samen met onze partners, en door onze uitgebreide kennis en ervaring, maatwerk oplossingen leveren. Hierbij werken we voor het vaste net samen met o.a. KPN en zetten we producten in van onderstaande merken:

  • Alcatel/Lucent
  • Nec
  • Samsung
  • Siemens
  • Avaya
  • Panasonic

Ook op zoek naar een passende oplossing voor uw zakelijke telefonie? Onze telecom experts vertellen u er graag meer over. Neem contact met ons op.